Termeni și condiți


Mai jos sunt Termenii și condițiile pentru utilizarea https://cumsafaciogradina.infoCitiți cu atenție aceste informații. Dacă trebuie să ne contactați în legătură cu orice aspect al următorilor termeni de utilizare a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați la următoarea adresă de e-mail - voineatraian@gmail.com. 

Prin accesarea conținutului din https://cumsafaciogradina.info (denumit în continuare "site") sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate aici și acceptați, de asemenea, Politica noastră de confidențialitate . Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre termenii și condițiile, nu trebuie să continuați să utilizați site-ul și să plecați imediat. 

Sunteți de acord că nu veți folosi site-ul web în scopuri ilegale și că veți respecta toate legile și reglementările aplicabile. 

Sunteți de acord să nu utilizați site-ul într-un mod care ar putea afecta performanța, corupția sau manipularea conținutului sau informațiilor disponibile pe site sau reducerea funcționalității globale a site-ului web. 

Sunteți de acord să nu compromiteți securitatea site-ului sau să încercați să obțineți acces la zone securizate ale site-ului sau să încercați să accesați orice informații sensibile pe care le credeți că există pe site-ul web sau pe serverul în care este găzduit. 

Sunteți de acord să fiți pe deplin răspunzători pentru orice reclamație, cheltuială, pierdere, răspundere, costuri, inclusiv taxele legale suportate de noi ca urmare a încălcării termenilor și condițiilor din prezentul acord și la care ați fi convenit dacă veți continua să utilizați site-ul. 

Reproducerea, distribuirea în orice metodă, online sau offline, este strict interzisă. Lucrarea de pe site și imaginile, logo-urile, textul și alte astfel de informații sunt proprietatea https://cumsafaciogradina.info (dacă nu se specifică altfel). 

Disclaimer 

Cu toate că ne străduim să fim complet exacte în informațiile prezentate pe site-ul nostru și să încercăm să îl păstrăm la zi cu putință, în unele cazuri, unele informații pe care le găsiți pe site-ul web pot fi ușor depășite. 

https://cumsafaciogradina.info isi rezerva dreptul de a face orice modificare sau corectare a informatiilor pe care le gasiti pe site in orice moment fara notificare. 

Modificarea Termenilor și condițiilor de utilizare 

Ne rezervăm dreptul de a face modificări și de a revizui Termenii și condițiile de utilizare menționate mai sus.

Ultima revizuire: 01-04-2018

Abonează-te la acest site