Jurnal de activități legumicole pentru luna februarie

Acesta este un jurnal de activitati legumicole dedicat ''elevilor mei'' din Grupul Blogerilor Gradinari, public, deschis curand. Un grup al grădinarului profesionist, creeat special pentru cei care scriu, pentru cei care muncesc pentru alții, oameni cu caracter frumos, care împărtăsesc din experiențele însușite, informații utile despre grădinărit.

 O astfel de abordare, este conditionata sau daca vrei legata, de factorii de mediu existenti in zona in care locuiesti. In zona in care vrei sa-ti desfasori activitatile legumicultoresti. De aceea multi temerari s-au gandit sa-l numeasca, calendar.

Din motive lesne de inteles m-am gandit ca ar fi bine sa umblam daca se poate la TITLU si sa-l numim JURNAL.
Activitati legumicole pentru luna februarie

 De ce Jurnal?

 Pentru ca un caledar e static cu zile si nopti, ani si sute de ani, mii de ani s..m.d. Prin contrast un Jurnal este dinamic, este daca vrei, secunda, clipa, momentul, instinctul.

 Ceea ce-ti spun acum nu are nici o legatura cu datele cronologice al vreunui caledar. Nu-mi arde, Zau. Dar va avea o legatura directa cu tine, cu ce este necesr sa faci Tu fara a avea o legatura directa cu aceste date.

 Nu te raporta la un calendar, lunar, trimestrial sau anual, in legumicultura nu se fac prognoze sau pronosticuri. Nu, sa nu faci niciodata afirmatii pe care nu le poti onora. Din pacate multi o fac, aparte, se mai si lauda cu ele. Tu trebuie sa faci altceva sau altcumva.

Raporteaza-te la un jurnal de activitati legumicole zilnice, noteaza tot ce faci, compara azi cu ce ai facut ieri, cerceteaza, adu imbunatariri, persevereaza, avanseaza, pana la urma munceste cu drag, pune suflet in ceea ce faci si vei reusii.

 Cred cu tarie ca bucuria zilnica te va coplesii total. Vei fi multumit de rezultate atat timp cat respecti acesti pasi.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la acest site